OM SINIAT NORDICS

Siniat är en av Europas ledande tillverkare av gipsskivor och gipsväggssystem. Företaget grundades i Nederländerna och vi har 40 års erfarenhet av byggnation med gipsväggskonstruktioner. Denna ledande position har uppnåtts genom att kontinuerligt investera i teknologi och att kombinera detta med högkvalitativa material. Våra produkter är av allra högsta kvalitet och vi har utvecklat en serie gipsskivor som uppfyller högsta prestanda när det handlar om brandskydd och ljudisolering.

Siniat Nordics säljer ett brett utbud av gipsskivor. Förutom standardskivor säljer vi också specialutvecklade tekniska skivor med höga prestanda.

LaDura Premium: stötbeständig, WAB: vatten- och fuktbeständig, Weather Defence: externt vindskydd, WAB Render Board: direkt putsning och Prégyfeu-A1: brandbeständig, är exempel på skivor med höga prestanda som Siniat har utvecklat och i vissa fall även patenterat.

I produktserierna ingår dessutom golvskivor, akustiska väggar och innertaklösningar, dekorativa skivor, fogmassor, profiler och tillbehör.

Alla våra produkter uppfyller de europeiska standarderna. Kontakta Siniat Nordics för rapporter om brandegenskaper, akustiska egenskaper och andra testrapporter som är relevanta för ditt byggprojekt.


WAB (våtrumsskiva)

Siniat har lösningen för mycket fuktiga miljöer: den nya WAB-skivan, som är Siniats extra vattenbeständiga gipsskiva och som är lätt att känna igen tack vare den orange färgen. WAB-skivan används för mellanväggar och innertak i våtutrymmen där det krävs extra stor beständighet mot fukt. WAB-skivorna kan användas i kombination med andra gipsskivor från Siniat.

DEN IDEALA SKIVAN FÖR DUSCHAR, BADRUM, KÖK, SIMBASSÄNGER, BASTUUTRYMMEN, TAKFÖTTER, etc.


SUPPORT

Vårt erfarna team kan hjälpa dig med designlösningar, systemval, konstruktionsdetaljer och projektspecifikationer. Kontakta oss för mer information.