Upptäck mer

Vi strävar efter att alltid ge dig bästa kundservice och teknisk support vi kan. Upptäck hur varje produkt och lösning vi skapar har byggts utifrån våra kunders behov.

Produkter

Produkter

Produkter

Vi utvecklar produkter som kan göra din byggnad varmare, tystare och säkrare att arbeta och bo i. Från gipsskivor skapar vi tusentals olika system som hjälper dig att bygga byggnader som fungerar.

Dokumentation

Dokumentation

Dokumentation

Siniats produkter är utformade för att möta dina projektutmaningar. Vi är här för att stödja dig genom hela specifikationen, designen och byggprocessen. Besök vårt dokumentationsbibliotek för litteratur för att säkerställa att du har allt du behöver.

Kontakta oss

Kontakta oss

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig och vi erbjuder dig all vår kunskap och erfarenhet som hjälper dig att uppnå dina byggprojekt.

OM Siniat

DEN TORRA BYGGMATERIAL SPECIALIST

Siniat är en ledande tillverkare av inre och yttre torra byggmaterial. Som en del av Etex, en stor industrikoncern med en portfölj med över 60 varumärken över hela världen, har vi stor kunskap om byggbranschen. Och det är denna kunskap som gör det möjligt för oss att stödja våra partners och ständigt förnya hur människor bygger.

Upptäck Siniat

60 års expertis

Testade och certifierade lösningar

Globalt servicenätverk