DEN TEKNISKE EXPERTEN PÅ LÄTTKONSTRUKTIONER

Siniat tillverkar gipsskivor och byggsystem för inner- och ytterväggar, avdelningsväggar och innertak. Vi erbjuder vår tekniska expertis till byggherrar, arkitekter och små och stora entreprenörer över hela Europa.

Shaping the way people build and live

Siniat är nyckelleverantör och teknisk konsult för tusentals byggprojekt i Europa. Vi tillverkar överlägsna gipsväggslösningar och hjälper våra kunder att göra bostäder, skolor, sjukhus och kontor varmare, friskare, tystare och säkrare än någonsin.

Innovativa specifikationer
Bättre inlärningsmiljöer
Produktivitet på arbetsplatsen
Livstids kostnad

VÅR SERVICE TILL DIG

Som en ledande tillverkare av byggmaterial levererar vi varje dag till hundratals byggvaruhus och distributörer över hela landet.

En betrodd leverantör

Siniat - Trusted supply partner

En betrodd leverantör

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och system, som anpassar sig för alla typer av projekt och varierande budgetar. Vårt samarbete med många av byggbranschens mest framgångsrika företag visar att våra lösningar, vår service och vår tekniska kompetens ger värdefulla konkurrensfördelar.

Teknisk expertis

Siniat - Technical expertise

Teknisk expertis

Vårt tekniska team finns till hands för frågor om någon av våra produkter och system. För större projekt kan vi ge det första designstödet, följt av teknisk support på plats under installationsfasen. För mindre projekt innehåller vår webbplats en mängd information och praktiska videor, tillsammans med telefonsupport.

Projektplanering och support

Siniat - Project planning and support

Projektplanering och support

För större projekt skapar vi mervärde före, under och efter konstruktionsarbetet. När vi samarbetar med kundens projektteam, kan vi bistå vid upphandlingar, och hjälpa till med att hitta lösningar som förbättrar byggnadens prestanda och utseende, det minskar konstruktionskostnaderna och minimerar byggtiden. Vi kan till och med ge förslag på hur man kan sänka de rörliga underhållskostnaderna.

Innovation

Siniat - Innovation

Innovation

På Siniat kan vi dra nytta av resultaten från Etex forsknings- och utvecklingscentra över hela världen. Att vara en del av Etex garanterar att vi alltid kan förse våra kunder med de mest innovativa lösningarna. Vi arbetar också med olika forskningsinstitutioner och juridiska enheter för att förse dig med säkra lösningar som uppfyller de lagliga byggkraven i alla länder.

Hällbarhet

Siniat - Sustainability

Hällbarhet

Som tillverkningsföretag är vi medvetna om vårt ansvar gentemot samhället, miljön och människorna som arbetar med oss och med oss. Därför är vi mycket aktiva på det sociala området, vi uppmuntrar ansvarsfullt beteende hos våra anställda och entreprenörer i deras dagliga arbete och därmed leder vi kulturen i vårt företag till en medveten och hållbar resurshantering.

Träning

Siniat - Training

Träning

Siniats kunder har tillgång till en rad utbildningskurser som hjälper dem att få ut det mesta av våra gipsprodukter och system. Inklusive CPD-föreläsningar, "hur man gör videor" och praktisk träning, finns våra tränare tillgängliga för att maximera dina teams kompetensuppsättning.

Vilka är vi ?

Vilka är vi ?

Vilka är vi ?

Siniat grundades 2012 när den globala företagsgruppen Etex förvärvade LaFarge Plasterboard. Siniat har 35 fabriker i hela Europa och Mellanöstern som sysselsätter över 3 300 personer.

Viktiga fakta

36

Länder

35

Tillverknings- anläggningar

3300

Medarbetare

800m€

Miljoner euro i omsättning

Om Etex

Siniat - About Etex

Om Etex

Siniat är en del av Etex Building Performance, en division som kombinerar produkterna och lösningarna från två torra byggmaterialföretag - oss själva och Promat. Vi är en del av den globala företagsgruppen Etex, som verkar i Europa, Afrika, Nära och Mellanöstern och Sydamerika. Besök Etex-gruppens webbplats.

60 års expertis

Testade och certifierade lösningar

Globalt servicenätverk